z jezera slunce a měsíce
hladina jezera se kolébala
ozářena měsícem
zářila jako plodová voda
plná očekávání
vlnila se nahoru dolů
dýchajíc vlahý vzduch
kolébajíc tajemství
kdo zahlédl
neslyšnou hru měsíce a vánku
nabral si ji do očí
srdce tlukoucí pod hladinou
neslo v sobě světlo světa i noci
závoj závojnatky
z jezera slunce a měsíce
Přečteno 372x
Tipy 26
Poslední tipující: Danger, Rbb, život je pes, Kubíno, Marcella, jitoush, Amonasr, Akyš, Laika, Jort, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)