Ty!
Máš v srdci múzeum citov
aby si vedela
predstierať lásku
ako keď plagiátor
vydáva svoje dielo
za originál
skúškou je však čas
ten odhalí každú nepresnosť
v pochodovaní pretvárky
a útočí sklamaním
vždy však len na jedného
citovým hercom sa totiž
záhadne darí žiť
v jednom tele
s mnohými partnermi
až kým sa nenájde niekto
natoľko zúfalý
že im rozrazí hlavu
kladivom
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, bogen, Anděl, hanele m., Philogyny1
Komentáře (2)
Komentujících (2)