co budeme dělat?
ptá se paní
svých zázvorových očí,
lodě chodí suchou řekou
a v televizi zase někde hoří,
v asfaltu pohyblivých stop,
potí se nebe
jak předraženej úsměv
v občerstvení
a až schovaná vodka v igelitce
dává znamení
v prázdninovém prázdnu
vypařených hvězd