Studenej bílej lógr
Z něj Kafe bohyně
Cukrovej divnej Lotr
Zápasí s blbostí
Její? Jeho? Jejím? Jím?
Blbost - blbost
Svět plnej píčovin.
A přesto
Ochutnají to nejsušší z vín
Políbí se pohledem
Do vlasů vjedou si jazykem
Na rukou prsty propletou
Sténá
Potichu
S jazykem pod kůží
Srdce
Zezadu
Ten vůl jí rozbuší
S úsměvem
Život a tělo naplněný
Spokojeností
bez sebe spolu ukojení