vše se odehrálo v okamžiku jako ukřižování Krista
V pleskavém duchu
dešťových přeběhů ulicemi
co chvíli se dotknou deštníky
jeden o druhý
mraky nad jezerem
se chtějí pářit
s vodní hladinou
někdo ze břehu to natáčí
příští polohou bude misionář
na svačinovém papíru věčnosti
v botách je mokro
a vlasy voní upřímností
na mapě
plné jídla z hostin
lidí
co žijí
již jen v mém
zapomnění
Přečteno 385x
Tipy 30
Poslední tipující: Pétík, život je pes, tall&curly, Móny, Anděl, Amonasr, Kubíno, Akyš, Kett, Fany, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)