Vydržíš to a ještě o tom napíšeš krásnou básničku... co chceš víc? (a až to na tebe zase přijde, až tě budou všichni točit a sr.., usměj se a řekni si "já to vydržím, už jen proto, abych vás nasral(a)) ;-)
Jsi silnější...
23.02.2007 11:36:00 | Ksíkos
a s kým se život mazlí? Já jsem udělala za vším tlustou čáru a rozhodla jsem se jít dál. Přece nás to nezlomí, ne? To tak udělat těm kolem nás , co nás chtějí potopit, radost.
23.02.2007 10:06:00 | mamina
tak teď jsi se z toho vypsala, postav se jdi vzřímeně dál... dělám to tak neustále :-)
23.02.2007 09:50:00 | mamina