To takhle vidíš moc hezkou slečnu pokladní
podíváš se do těch jejích
nádhernejch čokoládovejch očí
a když pak vykouzlí na tváři takovej překrásnej ůsměv
nejradši vzal bys jí do náručí
celou jí zlíbal
a už jí nepustil
už nikdy...
no jo ...
jenže ty zaplatíš
pozdravíš
a jdeš...
po zbytek dne si říkáš
co by kdyby...
co se mohlo stát
a pak ještě
dlouho
dlouho
tak strašně dlouho
nemůžeš klidně spát...