Poslední kapka

Poslední kapka

Anotace: IxIxIxIxIxIxIxIxIxIxI

Nohy studí, ústa chřadnou,
co bolest nitra, co chudoby?
Nerozeznáš nikdy, když v tom jednou
padá ti kapka do huby!

Část té vody, je část těla
Žhavé kusy, jež pálí zlost
Prachu čára - rána z děla
Dělba hmoty, třeskutý skvost

I tříští sebe o modré rty
Celistvost mění se v kusy jedné
O srážce stejné sníš i ty!
By drtila tělo na kusy stejné

Celek pozbyl se svým obrazem
jenž změnil by sebe i okolí
a zachycen krví ve stínu odrazem
sejmul by mysl i její okovy!

 

Autor PanTenTa, 01.08.2018
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí