Bohové, tohle jste chtěli?
Povolil jsem uzdu fantazii,
tvým klamům teď podléhám,
pod taktovkou tvou teď žiji
a okolí své nevnímám.
Život překračuje hranice,
jen v mezích dané normy,
nikdo není stálice,
co ustavuje formy.
Jsme stromy v lese hříchu,
kde bozi kácí hříšníky,
nejdřív ti dali svou víru
a pak pozvali ďáblíky.
Jsme pokoušeni životem,
pomalu nás odírá z kůže.
Trháni a vláčeni polem,
kde chlapci se mění v muže.
Zákroky okamžiku, co ničí duši,
když za lidské hříchy, tě vlastně mučí,
a v továrnách na sny se tomu smějí,
tak nevím bohové, tohle jste chtěli?
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)