Svěřuji své pocity tužce a papíru
Pochobit děj událostí
Jak si udělat život na míru
Odejít z minulosti
Ukončit tu válku dvou světů
Toho co bylo a co je nyní
Žít tím co je nyní a tu
Zapomenout na tu co není
Proč nelze zapomenout
Vymazat z paměti
Jednoduše ji vykopnout
Jako z koše smetí
Nemyslet na to co bylo
Co už se nevrátí
Nic by se nezměnilo
Proč se neztratí
V hlavě jen zmatek
A ze srdce popelník
Jen nepořádek
Jsem smrtelník
Když mě raníš krvácím
Jsi blízko a daleko
Na místech kam se vracím
Jsem na měkko