důvěrná
byla tam závora
můstek
nevím
poznané nepoznané
radost žal
kdo dal znamení
stál tu se mnou
nebo šel se mnou dál
zastávka na znamení
bez varování
ještě nenadešel čas
čas odpovědi
hlubino pokorná
hloubíš v nás
dna
a přeci
ti důvěřuji
Přečteno 327x
Tipy 18
Poslední tipující: Danger, Jort, bogen, Marcella, Amonasr, Nikita44, Anděl, Frr, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)