Sbírka: Za nosy taháni
Dary Ducha
Víra ..nebo poznání?
Věřit ..nebo chápat?
Sloučení neslučitelného
Mysl uzavřená ..uchovávající
mysl otevřená ..hledající
, ,
Víra ..je tichá naděje věřících
pomáhá lidem přežít
Nedá se vzít ..ani zničit
pramení z přijetí ..ztotožnění se
Duchovní berlička života
nesoupeří ..neexhibuje
Nebojí se ovlivnění
je hluboko v duši
Dar milosti
, ,
Poznání ..je přesvědčení
z osobního prožitku ..uvědomění
Já ..musím chápat ..ne věřit
pro mě je Bůh poznáním ..ne vírou
To zase mě pomáhá přežít
ne víra ..ale pochopení
To je moje naděje
chápat Boha
Dar zření
, ,