Anotace: ...
Nahoře
na proplešatělých místech
šedých skal
lehounce přikrytých
modrým kloboukem
tisíce mil daleko
od nás
uvízl cherubín
ještě výš
na obloze
vidím
otevřené okno
do své duše
dokořán
Moc se mi líbí.
04.08.2018 19:11:06 | Helen Zaurak
mně taky...:)
14.08.2018 08:41:23 | JSJ
...zneklidňující...:)
04.08.2018 17:53:50 | Jort
Nádhera!!!! ach- mco krásné..v oblíbených.**ST**
04.08.2018 15:49:06 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?