Jaké je to tělo
Jaké je to tělo
v touze odevzdané
jenž pod dlaní se chvělo
a rty je prolíbané
jaké je to tělo
teplé , hebké chtíčem
co odemknout se smělo
Eretovým klíčem
jaké že to tělo
ctností nespoutané
bere plnou měrou
vše mu s něhou dané
kdo zkrotí kdy to tělo
a jeho žár s ním
jenž vše ti dáti chtělo
a klín má Venušin
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, mirecek, Kapka, Anděl, básněnka
Komentáře (4)
Komentujících (3)