Narozeninová
Svlékni se do svých obrazů
bez vrásek
a červených očí
od deště slzí
v kabinetu cizích slov
s lékořicí
a bílými kamínky
namaluj slova na listy kapradí
na dřevěném molu koupaliště
v jablečných sadech
všechny ty pozdní příchody
polibky
prostranství plná slavností
ořechových dortů
narozeniny jsou jen jedním z dnů
pro astrology
Přečteno 434x
Tipy 34
Poslední tipující: Móny, Dreamy, Iva Husárková, Akrij8, Frr, Avola, Marcella, Anděl, Amonasr, MARKO, ...
Komentáře (26)
Komentujících (11)