Usínáš, jak oči se klíží
nevnímáš, spánek co se blíží
zapomínáš i na kytici růží
necítíš, krev co z prstu ti prýští
Čas utíká, hrad zarostl houštím
nikdo tu není, kdo by se smál
skončili bály, přehlídky marností
nahoře ve věži princezna
spí a spí…
spí princezna zakletá
sní i celé království
čekajíc na prince
co jí polibkem probudí…
Třeba i pro mne. Děkuji a hluboce se klaním. Jsem princezna.
06.08.2018 20:28:15 | Šípková Růženka
Jee..to je dobrý...náhoda ... :o)
Díky vážím si toho a jsem rád že jsem těma řádkama snad trochu princeznu potěšil. :o)
06.08.2018 23:09:49 | Timy1123