Tak
A to je naše pravda
Pravda bolí
No tak
Zeptejte se na cokoliv
Odsuňte stoly
Budeme se
Bít
Tak
Jde rána za ranou
Některé léčí
Problémy
Nastanou
Když Ti to svědčí
Ráno jde za ránem
A dál
....neříkej radši nic, když bys to neustál