To mám rád
Miluju smích
též dobré lidi
a taky hřích
trochu se stydím
miluju žití
rozverné sny
i když jsou k blití
některé dny
miluju lásku
vždy ji to sluší
půvabnou masku
bláznivých duší
miluju knížky
hrdinské skutky
i pohled z výšky
na svoje smutky
miluju být
a proto jsem
vždy budu chtít
pohodu jen
miluju psaní
tak píšu básničky
pro vás mé paní
s tajemstvím pod víčky
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: mirecek, takova, Dreamy, Marry31, Fany, bogen, Frr, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)