Anděl
z výšky chrámového nebe
se snášel anděl
vzduch zvířený křídly
zašeptal pozdrav
srdci zvonu
zachvělo se …
kobaltově modré oči
hleděly smutně
rozpětí křídel
dodávalo pocit velikosti
bělostné
jako bílé šaty nevěsty
co si svléká
u svatebního lože
snesl se před oltář
ve sloupcích světla
působil nadpozemsky
nevnímal sebe
jen studenou dlažbu
stál odevzdaně
s hlavou sklopenou
na jeho rameno
slétla bílá holubice
složila křídla
usmál se
už nebyl
sám
Přečteno 405x
Tipy 23
Poslední tipující: život je pes, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Akyš, bogen, Malá mořská víla, Iva Husárková, Jort, Marcella, kudlankaW, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)