Když nikdo jiný nebyl
Na tvářích červánků
Zástup ve dvou tvořili
Bez barevných oblázků
Ledovým mořem klesali
Perem slovo zazpívám
Lásky nenávist v zatvrzení
Pocit zemřelý ožívá
Bez tepla
Země tvá
Sněhem šedým zavátá
Ledem vězněná
Zámek bez klíčů
A radost bez citů řekla
Ještě musíš spát