Báječný flám
Láhve jsou dopité
nový den prudí
a věty rozvité
nejdou mi z huby
půlnoční snění
přivítá svítání
jako rty ženy
lačné po líbání
zátiší sklenek
které tu zdá se
s otisky rtěnek
zamrzlo v čase
šálky od kávy
parfémy dam
černé mé mravy
jak křídla vran
dotyky dlaní
kratičké sukýnky
v cudnosti ranní
šimrají vzpomínky
úsměvy smyslné
patřily večeru
ve dne se rozplyne
účet za nevěru
příště přijď taky
pozvánku posílám
život je krátký
jako ten flám
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, mirecek, bogen, Fany, Loveless
Komentáře (1)
Komentujících (1)