Nosil jsem
kalhotky po ségře
a operoval přímo na
chodníku
(panny co mrkaly
jedním okem)
A k Ježíšku -
coby UŽ rozumný kluk -
dostal jsem poněkud vytahaný svetr
a Monzuny s odchlíplou
hranou
Byly to pohodový léta
navíc
když si člověk uvědomí
že mizérie
je jen jistý druh pohody
dejme tomu - opačný
***