Dvě ženy
Anotace: Tanec a společensky přijatelné lži
Dvě ženy
Vtaženy
Do víru
Vesmíru
Měkká a toužící
se srdcem na lžíci
Nasladko
Naslano
Nalaskavo
Hořká a bláhová
schovaná za slova
Na šípku
Na víně
Nadivoko
Nezkrotný klid
Rozum a cit
budou dnes pro tebe
co budeš chtít
Čí je to lež?
Která bude tvá?
Jak vybereš
...
když obě jsem já?
Přečteno 328x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Polux Troy, Jort, danaska, Amonasr, Šípková Růženka, Abeekr, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)