srdce jak vích
Měl srdce jak vích
a krutý smích
zaklel to srdce do ledu
sežral ho hřích
na retech tvých
slovíčka psával o medu
teď je z něj troska, už nemůže dál
vítr se prohnal, když na skále stál
jediný krok a sevření v hrudi
jen chladný kámen horkou krev studí
prohrál , prohrál, prohrál ...
Komentáře (0)