Anotace: spojitosti
Pije cizí slova ex libris
jako věčnou žízeň v šestém pádu něžně ohmatává básně
a na přídeští
dopisuje lásku
při jízdě trolejbusem nakonec
vyskočí na konečné
naučila se nevnímat lidi
(jako příliš bolestivou záležitost)
u Kaufu povinná vanilková
s příchutí sunaru
loudat se na hřbitov, pomalu
zalít věrné psí víno
Jo
Třeba taková finština má pádů 14. :)
08.09.2018 15:42:28 | Pétík
To já padám pořád, a ještě rychleji se zvedám. Když mám na nohou lyže, tak s pomocí mužů... :)
08.09.2018 19:28:15 | Philogyny1