„Jsi fakt divná.
Chceš snad říct,
že neumíš lítat?“
Zeptala se mne kočka
a olízla si vousy
schodiště
leželo obličejem nahoru
cenilo na mne zuby
symetrie
kulatý svět
bez hrotů
vymočit se do oceánu
beztrestně
uchopena prsty přílivu
sténám s mořem
potápím se
bezhlučně
s mořským dnem
tvořím úchvatné
zátiší
Tahle básnička mě opravdu zaujala, skvělá, moc se mi líbí! I muzika mi sedla, děkuji.
S dovolením, ukládám k oblíbeným :-)
13.08.2018 18:36:20 | Helen Zaurak