A proto máme písek v botách
vzal jsem tužku a nakreslil s ní hrušku
tak jak jsi to chtěla
modré nebe černé skály šedá řeka mrtvých ryb
nakreslil jsem spoustu chyb
nakreslil jsem pod tu hrušku i ten talíř
vždycky jsem byl víc než malíř
podejme si na to ruce dědku
tu máš hrušku - něco k snědku
nakreslil jsem příští nebe cizí mraky suchý déšť
kéž doběhnu ten maraton až do konce
za války jsem nenáviděl japonce
svěží a plný sil zabíjel jsem ve jménu spojeneckých sil
vyprazdňoval silo
kreslil jsem pozpátku
odkresloval lidem ruce nohy
tak jak jsem to viděl ve válce
Přečteno 553x
Tipy 28
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Anděl, Dreamy, Marcella, Akrij8, Kapka, zdenka, Malá mořská víla, Helen Zaurak, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)