Filtrace půdních zatrpklostí
Anotace: něžnej protiproud :-)
z věčnýho olizování
vesmíru
za holou zdí
mě pálí
rozjančený bulvy
drnkám na citeru
valčík
pro nezadaný
šmíráci už prdí
do peřin
v pupku
mi bublá sopka
z melounovejch cihel
písnička končí
sólem kajícníka
ne Slunce
to směje
se ti
prdel
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Avola, Iva Husárková, Kapka, bogen, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)