Anotace: Text písně
Ahoj Rybičko, jsem tady nová a jsem moc ráda, že jsem hned první den nějakou náhodou objevila tebe. Protože tvůj talent je mimořádný. Přečetla jsem všechno, co tu máš, a myslím, že i ta povídka je velice dobrá. Držím pěsti :-) K tomuto textu snad jen malá poznámka - pokud by se měl opravdu zpívat, asi by místy pokulhával rytmus. Máš cit pro vázanou poezii, a ten nemá každý... a právě proto by možná stálo za to se trochu věnovat teorii verše a zdokonalit formu. Neboj se, že by to omezovalo tvou fantazii... teprve kdo dobře zná pravidla, je pak s klidným svědomím může překračovat :-) Ať se ti daří.
27.04.2019 20:52:59 | Kosodřevina