Svět se zbláznil
Anotace: Tak trochu protest song ...
Mohamedán
na kříž močí
vysmívá se řádu
vrchnost bledá
klopí oči
potomci Templářů ?
kobylky
dál plení země
z potu našich dědů
písně zmlkly
bílé plémě
je plné černých vředů
domácí
je za to viněn
že nepohostí lúzu
jenž oplácí
mu vstřícnost blínem
a přináší jen hrůzu
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, takova
Komentáře (4)
Komentujících (2)