Zpustlým tichem ztěžklá tma
rozbitá do bolavých střepů stíny
v poutech tam šepotká
vždyť jsem neudělala nic
jen touhy chtěla se
nadechnou z hvězd
klesá dolů
do hrobů
svírá smutek
pro tvá ústa
tvůj hybný dotek
stačí nevřísknout ani
jen pootevřít ret
……………………………………….
tohle je
ovšem
jen pošetilý bloud
zlomené hůlčičky ticha