aby řeč nestála
Na tom nezáleží protože nezáleží na ničem
ale
když nezáleží na ničem
tak
by nesmělo záležet na tom že na ničem nezáleží
Sny se urazily a praskly jako vřed
krátce před probuzením mi došlo že už nespím
srdce je taková malá pumpa
která dávkuje lásku naprosto nesmyslně
často jsem předávkovaná
nenávistí
v horký krustě z písku
jsou přeškrtaný tvoje pošklebky
který mi do lebky vryly
cíle
prostě jednou se budu smát já
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: J.Karasová, breberkar, bogen, Jort, Amonasr, Anděl, Iva Husárková, Kapka, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)