Dej mi
Dej mi jeden
ze svých světů
víno s jedem
neodmítnu
budu snídat
tvrdé vafle
pít od Žida
hořké kafe
dej mi napit
ze tvých rtů
půjdu hladit
Valkýru
dej mi srdce
na hraní
běsnit sopce
zabráním
sveď mě k hříchu
za soumraku
já svou pýchu
pošlu mrakům
dej mi ústa
jejich třpyt
stvořím z pusta
blahobyt
dej mi tělo
co ti sluší
já ti celou
dám svou duši
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, ARTeFakty X. Múzy, Iva Husárková, Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)