Prosbička
Neskolím tě
rýmy z medu
pobavím tě
to dovedu
uteču ti
až mi křídla
svážeš síti
na pravidla
slíbím věrnost
i pohodu
dej mi volnost
a svobodu
spletu věnec
sedmikrásek
bude konec
žití z vrásek
pusu dej mi
pak ve smutku
mě obejmi
bez předsudků
dám ti více
než mi vrátíš
když své srdce
pro mě ztratíš
nechci život
prožít v křesle
jít na pivo
brouzdat v lese
chci se vracet
ke tvé vůni
sny utrácet
v září luny
nebudu tím
mužem roku
jsem harlekýn
a králem cvoků
stůj vždy blízko
vedle mě
mé štěstíčko
přítulné
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, danaska, Stela, Fany, ARTeFakty X. Múzy, Šípková Růženka
Komentáře (7)
Komentujících (3)