HOLKA
Chtěl bych mít holku co číro nosila
Co nejde s davem a co je svá
Takovou čubu co by mě zkrotila
Dala mi srdce svý řekla jsem tvá
A já bych za to do pekla pro ni šel
Vynes ji do nebe jen pro ni žil
Oči svý pro ni nikdy pro jiný měl
A těma očima krásu tu pil
Přečteno 331x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, JSJ, Jort, piťura, Amonasr, Fany, Kett
Komentáře (6)
Komentujících (4)