Promazlený čas
Prolíbaná
noc se brání
pravdě rána
a svítání
měla parfém
s vůní hříchů
dívčích jmen
i stenů v tichu
byla z kouzel
slibů věčných
vstřícná k touze
každé slečny
promazlený
čas jen přede
punc má ženy
hvězdné nebe
měla pečeť
z tajemností
sličná oběť
počestnosti
prolíbané
sny máš rád
tak vstávej pane
půjdem spát
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, ARTeFakty X. Múzy, Fany
Komentáře (4)
Komentujících (2)