z každého klobouku králíka nevytáhnete
rozum a cit
v ohmatané knize
odlákat cizí ženu
na forbínu slavnosti
rýmovačkou dětských hlasů
trapasem na plesu opery
dědictvím
co nikdo nezdědí
našel kámen
co byl hozen po Kristovi
pak našel ty
co tomu věří
jen je to všechno tak dávno
že i zloději zapomněli
na vzrušující noci
Přečteno 279x
Tipy 19
Poslední tipující: Kubíno, Pamína, Marcella, Móny, Philogyny1, Frr, piťura, Fany, odnikud, jondys, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)