Jak pozoruji noční oblohu
vybaví se mi spousta přání
splněných i nesplněných
občas se zasměju
občas si zapláču
však nechci si zazlívat
za co sám nemohu
Hvězdy svítí nocí tmavou
myšlenky mi plují hlavou
a já si lehnu kousek stranou
blíž ke hvězdám…
Chci se dotknout jedný
co nade mnou tak svítí
je to však kus cesty a mě se nechce jíti
někde v dálce kdosi sténá
a ten zvuk se nese nocí
přímo ke hvězdám …