Zármutek
Anotace: ...tahle, už včera na Literu byla. Byla zaměřená na mé malichernosti.Pak jsem si uvědomila,jak se někdo trápí daleko víc...proto jsem ji upravila.
Hladový
nenasytný
není vybíravý
Do duše zarůstá
jako břečťan
do starého domu
Je žíněné roucho
které obepíná tělo
Kovová kolej
v očích
co jde do polí
Ve sluchu
falešný tón
sytého akordu
Výčitka dnešní matky
jejíž dítě bere drogy
Komentáře (7)
Komentujících (5)