Anotace: ...
Nech slova
tak jak bouchnou do uší
nech je padlá
špičky tvého jazyka
střepy neslepí
..a střepy slov je znovu rozřežou :-D ST*
23.08.2018 16:58:13 | Frr
Zrychluje krevní oběh a působí na nervová zakončení
22.08.2018 22:47:39 | Akyš
... líbání ... lalllalá ...
23.08.2018 07:46:16 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?