Našlapuješ chodidly
Nohama po jehličí
Tvýma očima posedlý
A mé tělo po tvém křičí
Zabaleni do ručníku
Polapeni v okamžiku
Životy propletené
Snad dále osudem
Výčitky nevyřčené
Kdo ví zda budem
Zbaveni svého rozumu
Ze zvířecích pudů jdeme domů
Posilněni destiláty
Jen tak na kuráž
Do chtíče jen já a ty
A dál už to znáš
:D libi se mi tva nova basen ,jsem rada ze zase pises po dlouhe odmlce ,me potesi tva slova hozena na papir ...me ted muza nenavstevuje vubec ,ta samota zde me uz leze na mozek.
24.08.2018 21:18:19 | FairyLAdy