Talent na reči
Anotace: Prešli roky a zmenil sa svet
Je to dávno, už to odvial čas
čo ma kamoš učil na gitaru hrať
stále jednu pieseň na tri akordy
držali sme v tom svetové rekordy
Ostrihaný chuliš celkom dohola
comon twistigen hral stále dokola
v bratislavskom nárečí
Snáď mal talent na reči
Comon twistigen to bol jeho svet
všetky baby vedeli ho naspamäť
Spieval pekne aj keď slová nevedel
comon evrybady som mu strašne závidel
Ďalšie slová som si musel vymýšľať
kým som comon vedel dobre hrať
v bratislavskom nárečí
Bol som talent na reči
Potom prišli okupanti
kamoš chytil šok
pekne ticho in flagranti
zrovnal si svoj krok
Zaspieval mi amore
dal si veľký grog
a utiekol za more
vraj pre krajší zajtrajšok
Prešli roky a zmenil sa svet
kamoš na rodnú hruď vrátil sa mi späť
comon evrybady znelo stále v nás
chýbajúce slová neodvial nám čas
Zaspieval som comon večer na žúre
comon twistigen a on mi rozumel
v americkom nárečí
Ja som talent na reči
Komentáře (11)
Komentujících (10)