Dobrú noc a dobré ráno
Nočné mory sú workoholici
prídu aj keď sa zdá všetko fajn
pretože ich to baví
budím sa spolu s nimi
s mrazivým pocitom
že mi lezú za golier
aby počkali
kým sa znovu nevyzlečiem
z dňa
aby som ich nakrmil
moja hlava však nie je bufet
a opona má príchuť olova
je nestráviteľná
končí prvé dejstvo
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Philogyny1
Komentáře (1)
Komentujících (1)