polidštila jsi mě
Mniši a jeptišky
v trubkách svých andělů
věřící v jedinou cestu
s dívkou nevinnou
nastrojeni
v oděvu podobném svatebním
žaludkem brouzdat kantýnou
pro lásku jedinou
roztrhla pytel věčnosti
i tak nikdo nic nespatřil
jen něco zářivého
jako Pulp fiction
Přečteno 335x
Tipy 25
Poslední tipující: Pétík, život je pes, Frr, Ruda Štola, Akyš, knihomolka, Pamína, Amonasr, Kubíno, zdenka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)