V temných uličkách
Držíme si naději
Chodíme po špičkách
Kde lidé se ztrácejí
Do srdcí vrazila bouře
Když byl hlad
A o vše k životu byla nouze
A nešlo utíkat
Do komínů těla složená
Louče v rukou stráží
Na popel vzpomínka spálená
Lidé s nataženou paží
Prosíc o trochu jídla
Pro sebe a děti
Nikdo nesleze ze svého bydla
Jednání jak s havětí
Jak říkal kolega: "Sakrasmus non plus futrál", gratuluji.
26.08.2018 18:03:08 | Lesan