čárky
probudila mě žízeň
rozhlížím se
po hotelovém pokoji
a vidím
že
na nočním stolku
je nedopité víno
pár bankovek
a hrst žetonů
z dolního kasina
v místnosti je nepořádek
a na zdi
jsou rtěnkou
namalovány čárky
jako na pivním účtu
v rádiu
v dopravním zpravodajství
zrovna chtějí
abychom jim zavolali
kde to stojí
vytáčím číslo
abych se do éteru pochlubil
že kromě kocoviny
mám krásnou ranní erekci
moderátor mi gratuluje
a rychle pouští písničku
na podlaze vidím
dámské kalhotky
upoutaly moji pozornost krajkou
přemýšlím
jestli jsem tu měl návštěvu
nebo
si je jenom zkoušel
z koupelny vychází dívka
a nabízí mi pohled
na své nahé
tělo
už vím
jmenuje se Rachel
a doufám
že je zdravá
natahuji se po cigaretách
krabička je prázdná
beru si tedy z popelníku
nejdelšího špačka
a připíjím jí
zvětralým vínem
,,mám u tebe
za celou noc
a za ty prasárny
pět set euro,, říká s úsměvem
a dává mi pusu na čelo
lovím peníze z kalhot
a ptám se: ,,takže
nejsme zamilovaní?,,
,,ne,, odpovídá
chytne mě za penis
a dodává: ,,smíš
mě ale pozvat na snídani...,,
Přečteno 533x
Tipy 25
Poslední tipující: Descardea, Now, zelená víla, jondys, Cappp, Frr, Jort, Ruda Štola, Philogyny1, bogen, ...
Komentáře (20)
Komentujících (9)