Bod Naděje
Prázdnota…
…až po okraj…
naplněná, nenaplněná
světlo, jenž proniká do dálky
dalece a zcela
…..
zcela lehce
Tím jest plna
světlem
či tmou
Pluji za tím světlem
v oceánu naděje
tisknu kormidlo
pevně k němu srostlý
ve směru hvězd
/Pozorují mne
…z temna oblohy
nekonečné/
…pluji…
na tichých vodách
majícíh odstín nebe
stále hledám
Zem..
či co vlastně….
záchytný bod ve světě
ve světě prázdnoty
naplněné tmou
s kapkou světla
…pluji…
…pluji…
….
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ruda Štola, Kapka
Komentáře (0)