Návrat
déšť šustí v suchých korunách
držím ruku mrtvého přítele
s posledním paprskem v zádech
čekám tu na tebe
krvácím do světa
co se ztrácí
v rudém bělmu
vyhaslého dne
popraskaná země
vsakuje mou duši
ke kořenům
hrobníkovy lopaty
Přečteno 364x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Now, jvacl, Kubíno, Marcella, jitoush, Amonasr, Akyš, Jort, piťura, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)