kameny zívají na cestě
k podzimku
rozval svou jeskyni
ať světlo Milosti
exploduje v perlách
tvého skrblicky utajovaného
tajemství
a stíny pozdního léta
pak konejšivě usednou
na prahu rozjitřené duše
*
:))) ty to umíš tak pěkně říct
27.08.2018 16:03:01 | Ragnell