Cesty dlouhé a klikaté
Jak čáry na dlaních
Kdysi jedno děvče okaté
Držel jsem v rukou svých
Cesty vedly dál
Ale žádná stejným směrem
Každý svou roli hrál
Ze dvou lidí párek šelem
S otázkou
Jak znovu spatřit tě mám
Svůj odraz ve tvých očích
Ač z posledních sil vzpomínám
V myšlenkách svých
Cesty jdou dál bez nás
A našich rozpletených osudů
Jen náhodou sejdeme se zas
Nebo prokletím woodů
Cesty začínají a nekončí
Jen jiná pouť opět začíná
Život je kruh v dětské obruči
Pravda je možná na dně vína
Jak znovu spatřit tě mám pravdo má
Snad hvězda jenž mě má vést
Ještě stále pro mne neshásíná
Povede moje kroky dál spoustou cest